Anda Serius Nak Kurus & Turunkan Berat Badan Anda?
Bagi Saya 5 Minit Utk Kongsikan Kepada Anda Bagaimana Caranya untuk Kurus…

Saya tahu anda busy.
Saya hanya minta anda untuk fokus 5 minit je.

Kerana…

Mungkin 5 minit ini boleh mengubah hidup anda.

PERHATIAN!!!

Tahukah anda 16.8 Juta Rakyat Malaysia mengalami masalah kegemukan(obesiti). Ini bermakna lebih separuh rakyat malaysia mempunyai masalah kegemukan. Mengikut kajian 2 daripada 5 orang dewasa mempunyai berat badan yang berlebihan (kegemukan).

Orang yang mempunyai masalah kegemukan (0besiti) akan terdedah kepada pelbagai penyakit serangan jantung, kanser, diabetes atau kencing manis, sakit sendi, strok, tekanan darah tinggi dan pelbagai lagi.

Yer, Saya tahu masalah kegemukan(obesiti) ini tapi saya tiada masa nak bersenam, memerlukan duit yang banyak, perlu ke  gim setiap hari… perlu berlapar…

Nak tak saya kongsikan cara bagaimana hilangkan berat badan anda tanpa Berlapar Dan Bersenam ?

Nak.. nak.. mesti saya nak…

Teruskan membaca dan fahami..

Memperkenalkan Jus Magic Vogue minuman tambahan yang diformulasi daripada herba tumbuhan terbaik dari ladang bagi membantu anda kurus dengan mengurangkan masalah berat badan, memutihkan dan melembabkan kulit, mengurangkan kolesterol, detox dan makanan sunnah (antioxidant yang tinggi)

Mencetuskan Fenomena Kurus Tanpa Berlapar Dan Bersenam untuk hilangkan masalah berat badan anda berkilo-kilo… Produk laku keras menjadi pilihan rakyat malaysia.

Jangan terkejut jika anda mengamalkan Jus Magic Vogue ini akan membuatkan anda terpaksa kurus, slim, kembali ramping dan lebih sihat

MANFAAT JUS MAGIC VOGUE BY LERISSA BEAUTY

✔ 100% Formulasi Herba Berkualiti & Terpilih
✔ Membakar lebih banyak kalori

✔ Menurunkan berat badan

Menukarkan lemak kepada tenaga

Meningkatkan metabolisma badan

✔ Mengawal selera makan

✔ Memecahkan lemak tepu

✔ Kandungan fiber yang tinggi membuatkan perut rasa kenyang.

✔ Mengempiskan perut dan mengetatkan otot-otot

✔ Menyingkirkan toksin dalam badan dan detok

✔ Mencantikkan, melembutkan dan memutihkan seluruh badan

✔ Anti-aging (awet muda)

✔ Antioxidant tinggi

✔ Meningkatkan tenaga
✔ Dikilangkan di kilang berstatus IMP
✔ Produk Bumiputera Islam
✔ Sebotol mengandungi 300 ml

Macam x percaya je.. Apa bukti dan hasil apabila menggunakan Magic Vogue ni ?

Testimoni yang terbukti oleh pelanggan kami yang menggunakan Magic Vogue

Magic-vogue-slimming

DISCLAIMER : *Product result is not typical. Individual result may vary.

testimoni-jus-magic-vogue-rasa-kenyang-detox-nak-kurus

DISCLAIMER : *Product result is not typical. Individual result may vary.

jus-magic-vogue-2-hari-2-kg-slimming-diet-jus-putih-gebu

DISCLAIMER : *Product result is not typical. Individual result may vary.

testimoni-jus-magic-vogue-sedap-kurus-ramping

DISCLAIMER : *Product result is not typical. Individual result may vary.

Ajaib betul produk ni? apa bahan-bahan dia ?

Bahan-bahan herba tumbuhan semulajadi yang terbaik dari ladang dan diuji secara klinikal

 

Bahan Utama Jus Magic Vogue

# Garcinia Cambogia

Ekstrak buah Garcinia untuk menurunkan berat badan secara klinikal dan Kajian American Dieting Journal  membuktikan bahawa Garcinia Combogia ini dapat membantu penurunan berat badan dengan berkesan dan tiada kesan sampingan.

#L-Carnitine

Berfungsi pembakaran lemak dan menurunkan berat badan. Ia juga menghindari lemak berlebihan berkumpul pada organ-organ badan. L-Carnitine membakar lemak apabila tubuh tidak membakar lemak dengan efisien, lemak berlebihan akan disimpan di dalam tubuh. Hal ini yang membuat pinggul dan pinggang jadi besar kerana  lemak berkumpul di perut. Bagaimanapun, untuk membakar lemak adalah dengan transfer lemak ke mitokondria untuk dipecah jadi bahan bakar. L-Carnitine yang bertugas membawa lemak ke mitokondria kemudian masuk ke dalam tempat pembakaran untuk membakar lemak dan meningkatkan metabolisme badan.

#Raspberry Ketone

Raspberry Ketone memperlambat pembentukan lemak dan membantu memecah lemak di dalam badan. Raspberry Ketone juga dapat meningkatkan kadar metobolisme badan dan membantu  mendetoxkan badan.

#Green Tea

Green Tea membantu meningkatkan pembakaran kalori oleh tubuh. Green Tea membantu mengurangkan lemak, kolesterol, detox tubuh dan mengawal nafsu makan. Green Tea juga membantu menurunkan berat badan, mengurangkan risiko serangan jantung, meningkatkan sistem kekebalan tubuh dan memperlambat penuaan tubuh.

#White Kidney Bean

White kidney bean dapat membantu tubuh untuk mengurangkan jumlah zat tepung yang diubah menjadi gula dalam proses pencernaan, sehingga mengurangkan jumlah kalori yang masuk ke tubuh. Dalam proses pencernaan White kidney bean mengubah karbohidrat dalam makanan seperti nasi dan kentang menjadi glukosa. White kidney bean mengubah karbohidrat dengan cara memecah molekul karbohidrat dengan amilase . Glukosa ini kemudian menjadi sumber tenaga. White kidney bean mengandungi  vitamin, mineral dan sumber serat yang baik. White kidney bean juga baik bagi menjalankan program diet dan membantu anda turunkan berat badan.

# Glutathione

Glutathione adalah Agen mencerahkan kulit seluruh badan, haluskan dan melembutkan kulit, melambatkan proses penuaan(anti-aging) dan merawat kulit.

#Gymnema Sylvestre

Gymnema sylvestre adalah bahan asli Asia yang telah digunakan sebagai herba diabetes selama ribuan tahun di India. Di India ini disebut  gurmar yang berarti ‘penghancur gula’ dan memiliki beberapa sifat yang luar biasa bermanfaat untuk mengubati diabetes.

#Guarana

Purata jangka hayat puak asli Red Indian di bandar Maues adalah lebih daripada 80 tahun. Menurut perangkaan yang dikaji oleh Dr. Eduado, bagi setiap 1000 orang penduduk di Meaus, terdapat 3 orang yang umurnya lebih daripada 100 tahun. Faktor utama yang membantu mereka hidup hingga berusia lanjut begini ialah manfaat yang mereka perolehi dari Guarana yang tumbuh dengan banyaknya di kawasan ini. Jesteru, bandar Maues dikenali seluruh dunia sebagai “bandar panjang umur”.

Guarana amat berkhasiat kerana ia mengandungi lebih daripada 10 jenis asid amino, zat galian dan vitamin-vitamin yang diperlukan oleh badan manusia. Zat –zatnya mudah diserap oleh sel-sel badan dan dapat membantu memulihkan struktur sel badan kita, memelihara organ-organ badan dengan baik dan seterusnya membantu kita hidup hingga berusia lanjut Kerana khasiatnya yang sangat tinggi, mereka yang mengamalkan memakan Guarana akan menjadi sihat, bertenaga, awet muda, dan hidup hingga lanjut usia. Ia kaya dengan guaranin, asid amino, bahan galian, vitamin, karbohidrat, tannin dan theine untuk membantu penyerapan oleh tisu badan dan awet muda.

#Stevia

Stevia adalah pemanis semulajadi yang tidak mengandungi kalori. Stevia juga boleh menurunkan dan mengimbangi paras gula dalam darah. Sesuai untuk pesakit kencing manis dan hypoglycaemia.

#Habbatussauda 

ekstrak Habbatussauda ini pun diakui Profesor G Reimuller, Direktur Institut Immunologi dari Universitas Munich, yaitu habbatussauda berkhasiat dalam meningkatkan sistem kekebalan tubuh dan dapat digunakan sebagai bioregulator. Dengan demikian habbatus sauda dapat digunakan untuk  menghadapi penyakit yang menyerang kekebalan tubuh seperti kanser.

Nabi Muhammad Saw bersabda : “ Gunakanlah Habbatussauda, kerana didalamnya terdapat ubat untuk segala penyakit kecuali mati “  (HR. Bukhori dan Muslim).

#Delima

Buah delima mempunyai kandungan anti oksida yang lebih tinggi  dan mempunyai kadar Vitamin C yang tinggi, dalam 100ml mengadungi 16 peratus kadar keperluan harian seseorang. Selain itu, buah delima juga mempunyai kadar Vitamin K yang tinggi, dimana boleh membantu kesihatan tulang. Tambahan lagi, buah delima mengandungi Vitamin B yang mana boleh membantu badan memproses protein, karbohidrat dan lemak.

Buah delima mengandungi manganese untuk membantu perbentukan struktur tulang semasa proses metabolik dan potasium yang boleh mengkalkan fungsi selular dan mengawal kadar bendalir dalam badan. Buah delima ini juga mengandungi kadar fosforus, magnesium, kalsium, zink dan zat besi yang tinggi. Manakala, kandungan lemak dan kolestrol dalam buah ini sangat sedikit.

#Madu

Madu membantu mengurangi Gejala Alergi dan Asma. Madu juga agen anti-bakteria yang melindungi tubuh dari bakteri yang memberi penyakit. Madu  mengandungi vitamin, mineral dan asam amino. Ketiga bahan ini sebagai kontrol berat badan sehingga anda bebas dari obesiti.

#Kurma

Buah kurma mengandung vitamin C.Buah kurma  juga baik untuk tulang dan gigi. Buah kurma mengandung mineral, selenium, mangan dan magnesium yang mampu menjaga kekuatan tulang kita. Buah kurma juga mencegah penyakit stroke. Buah kurma mampu menyingkirkan kolesterol  didalam tubuh kita.

Anda  berminat ?

Yer, saya berminat dan ingin miliki Magic Vogue ini…